Въпреки еволюцията на технологиите съществува малка вероятност самолетите да развиват осезаемо по-висока

...
Въпреки еволюцията на технологиите съществува малка вероятност самолетите да развиват осезаемо по-висока
Коментари Харесай

Защо самолетите ще продължат да имат същия дизайн и в следващите десетилетия

Въпреки еволюцията на технологиите съществува дребна вероятност самолетите да развиват осезаемо по-висока скорост след няколко десетилетия, по отношение на актуалните им благоприятни условия. Може да не сте се замисляли, само че е реалност, че от 60-те години на предишния век до момента този детайл на летателните апарати не се е променял, като обстановката ще се резервира и в идващите 20-30 години. По този метод пътуването със аероплан през 2050г. няма да е доста по-различно от това което съставлява в този момент, съобщава Маshable.

 



 

Една от аргументите за сходни изказвания е обстоятелството, че за разлика от други промишлености и промишлени сфери при авиацията не е наложително да се бърза с интеграцията на нови технологии. Всяко изобретение в самолетите би трябвало да бъде неведнъж тествано и да е несъмнено, че ще има явни изгоди за самите пасажери. Именно поради това най-големите имена в този сегмент като Airbus и Boeing не възнамеряват да трансформират доста дизайна и структурата на своите летателни апарати в идващите години. 

 



 

Двете компании работят на идната си генерация летателни апарати, само че акцента в тях е да се усъвършенства успеваемостта и да се понижи тежестта. Това значи, че пътническите самолети на Boeing и Airbus през идващото десетителие ще изразходват по-малко гориво и ще има олекотени корпуси. Промени могат да настъпят в интериора, където фирмите ще се опитат да създадат пътуването оптимално удобно и прелестно за всички, а не толкоз в самия дизайн на самолетите. / digital.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: